deltagastronomia

La masă cu oamenii Deltei – Cercetarea gastronomiei tradiţionale din Delta Dunării

Rețete povestite

O mică selecţie de reţete adunate de la interlocutorii noştri din Deltă şi povestite de cercetători
Raci umpluți
Crap „la proțap”
Chifteluțe de pește
Mici de pește
Șalău cu maioneză
Crap la proțap II
Știucă umplută
Nalangâte
Moduri de conservare a peştelui: saramura, sărarea, afumarea
Borş de peşte
Malasolca
Plachie de peşte
Peşte uscat
Salcilat
Noile feluri de mâncare bazate pe peşte
Storceac I
Borş de peşte II
Scrumbie afumată
Storceac II
Salată de scrumbie
Scrumbie la hârtie
Ruladă din peşte

One thought on “Rețete povestite

  1. Pingback: La masă cu oamenii Deltei: De la “porcul Deltei”, la mici de pește și șaorma | TOTB.ro - Think Outside the Box

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.